Weekendul este un moment oportun de relaxare pentru toți românii, dar și pentru a călători în locuri încă neexplorate. Specialiștii în turism au o listă cu destinații care ne pot surprinde plăcut, informează Descoperă.ro.

Unul dintre cele mai frumoase, dar și ofertante locuri de vizită este Islanda. Această țară este remarcată de izvoarele termale din zonă care sunt destinații căutate de turiști, cea mai cunoscută fiind în apropiere de capitala islandeză, Laguna Albastră. Locul este căutat de localnici din 1981 pentru că începuse să se vorbească despre proprietățile curative ale apei de aici.

Pe lista destinațiilor ofertante se află și Roma sau Mexico City. Roma este cunoscută deja după cel mai mare amfiteatru antic,Colosseum dar atrage și prin restaurantele sale cu bucate culinare alese. De altfel, turiștii pot parcurge și traseul filmului Casablanca: de la castelul regelui din cartierul Habous, la parcul Arab și Moscheea Hasan IV și restaurantele de pe malul oceanului,

Mexico City atrage mulți turiști datorită restaurantelor sale cu delicatese culinare diferite de restul continentelor, dar și datorită muzeelor de antropologie și artă, Frieda sau Kahlo. Pe lista specialiștilor se află și Argentina, unde călătorii pot vizita în câteva zile, Buenos Aires cartiere precum, Recoleta, Puerto Madero, San Telmo sau Palermo și muzeele din capitala Argentiniană.

 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.