ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor vârstnice, în care precizează că „le datorăm vârstnicilor noștri prețuire și respect".

„Astăzi este o zi specială pentru noi, indiferent de vârstă, profesie, educație sau statut, pentru că astăzi îi sărbătorim pe cei care ne sunt părinți sau bunici, pe cei cărora le datorăm totul. 'Cine nu are bătrâni, să-și cumpere'. Cred în această zicală și, mai mult decât atât, simt importanța acestor vorbe, simt greutatea lor și ceea ce transmit", a scris Carmen Dan, pe Facebook.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne le-a urat persoanelor vârstnice "La mulți ani!".

„1 octombrie este ziua părinților noștri, a bunicilor noștri și a tuturor celor care au clădit drumul pe care ne aflăm în prezent. Astăzi, poate mai mult decât ieri, dar nu la fel de mult ca mâine, le datorăm vârstnicilor noștri prețuire și respect! Dragi bunici, iubiți părinți, vă mulțumim! Viață lungă, zile însorite alături de copii și nepoți, sănătate și 'La mulți ani!'. Multă dragoste și recunoștință persoanelor vârstnice de peste tot!", a mai afirmat Carmen Dan.