ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Starea generală de sănătate a Regelui Mihai (96 ani) s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată, cu o „scădere semnificativă a rezistenței”, anunță, luni dimineața, într-un comunicat de presă, biroul de presă al Casei Regale.

„Principesa Moștenitoare Margareta s-a întors în Elveția, pentru a fi alături de Regele Mihai”, potrivit comunicatului de presă.

Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au revenit în Elveția duminică seara, la reședința privată a Majestății Sale‬.

„Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței. În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestății Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui și pentru a primi sfatul lor în circumstanțele actuale”, anunță Casa Regală.

Regele Mihai (96 ani) s-a născut pe 25 octombrie 1921, la Sinaia, ca fiu al lui Carol al II-lea și al soției sale, Elena a Greciei, și a domnit între 1927 și 1930, prin intermediul unei Regențe, precum și între 1940 și 30 decembrie 1947, când a fost silit să abdice și să plece în exil.

Regele Mihai I este singurul fost șef de stat în viață din perioada celui de-al Doilea Război Mondial.