ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


O familie cu trei copii, care locuia în condiții modeste la marginea satului hunedorean Mintia, s-a mutat într-o casă nouă, achiziționată în urma unei campanii de strângere de fonduri inițiată de preotul Alexandru Milovan, informează Basilica.

Potrivit sursei citate, în urma apelului lansat de preotul Alexandru Milovan, comunitatea din Bacea a strâns 12.000 euro.

„Atunci când am mers prima dată la ei acasă, invitat și de familie, dar și de nașii de botez, am fost extrem de impresionat de condițiile precare în care locuiau cei cinci”, a precizat preotul Alexandru Milovan.

Totodată, preotul a remarcat faptul că părinții celor trei copii sunt „oameni gospodari, care muncesc, se îngrijesc de animalele pe care le au în ogradă, nu consumă alcool și nici nu cer, deși le este greu, foarte greu”.
„Mi-au oferit o frumoasă lecție despre demnitate și mi-au arătat încă o dată că nu este sărac cel care nu are bani”, a subliniat părintele Alexandru.

Basilica reamintește că, la mijlocul lunii ianuarie, în urma apelului și implicării preotului din Lăpuș – Maramureș, comunitatea a reparat, în mai puțin de douăzeci și patru de ore casa familiei Pălincaș, imobil afectat grav de un incendiu.

Totodată, la sfârșitul anului trecut, un preot botoșănean a reușit în câteva luni să construiască o locuință nouă pentru o familie afectată de un incendiu, cu bani strânși în urma unei campanii, dar și cu muncă efectivă pe șantier.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews