Vlăduț Cîrciu, fiul de șase ani ai jurnalistului Sorin Cîrciu de la Mediafax, a fost diagnosticat recent cu neuroblastom și alte două tumori la plămâni. Pentru operație și tratament, el trebuie urgent să ajungă în Israel, la spitalul Sheba Medical Center, cel mai mare centru medical din această țară. După ce au analizat dosarul lui Vlăduț, oficialii spitalului din Israel au decis să îl accepte pentru operație șI tratament. Costurile estimate în această etapă se ridică la 500.000 de dolari.

Având în vedere suma foarte mare, e nevoie de o mobilizare cât mai mare, mai ales că pentru a începe tratamentul, familia trebuie să depună de urgență o garanție e 120.000 de dolari.

Dată fiind gravitatea bolii, este necesară internarea sa de urgență în Israel, iar părinții nu pot acoperi singuri costurile spitalizării. Puteți ajuta donând o sumă de bani în conturile de mai jos Conturile sunt deschise pe numele mamei: Circiu Elisabeta Paula.
 
Codul IBAN pentru contul curent deschis in EUR la UniCredit Bank este RO29BACX0000003158410005.
Codul IBAN pentru contul curent deschis in RON la UniCredit Bank este RO56BACX0000003158410004
Puteți, de asemenea, dona pe pagina GoGetFunding dedicată. Pentru detalii suplimentare despre evoluția cazului: sorin.circiu@m.ro