Procurorii au prelevat în urma cercetărilor la fața locului zeci de probe biologice din casa lui Gheorghe Dincă, în principal pete de sânge, iar primele rezultatele primite de anchetatori de la specialiștii în medicină legală indică alte cel puțin trei victime ale lui Gheorghe Dincă, în afara Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, informează Antena3.

Femeile sunt în viață, conform surselor Adevărul, și chiar ar fi fost audiate de către anchetatori. Una dintre victime este femeia de 49 ani, din Brâncoveni, județul Olt, luată de acasă de Dincă, sub pretextul că are să-i dea de lucru în grădină. 

Celelalte victime ar fi fost de asemenea fete sau femei lipsite de apărare. Una dintre acestea i-ar fi căzut victimă bărbatului cu mai mulți ani în urmă, pe când era încă minoră, iar părinții acesteia îi munceau lui Dincă în gospodărie, aceștia având încredere să o lase pe copilă în preajma lui. O altă victimă ar fi o fată de etnie romă, cel mai probabil dintr-un cartier din Craiova în care mai mulți martori spun că l-au văzut pe Gheorghe Dincă „observând" fetele de vârstă mică, vulnerabile, provenind din familii sărace.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews