Procurorii au prelevat în urma cercetărilor la fața locului zeci de probe biologice din casa lui Gheorghe Dincă, în principal pete de sânge, iar primele rezultatele primite de anchetatori de la specialiștii în medicină legală indică alte cel puțin trei victime ale lui Gheorghe Dincă, în afara Alexandrei Măceșanu și a Luizei Melencu, informează Antena3.

Femeile sunt în viață, conform surselor Adevărul, și chiar ar fi fost audiate de către anchetatori. Una dintre victime este femeia de 49 ani, din Brâncoveni, județul Olt, luată de acasă de Dincă, sub pretextul că are să-i dea de lucru în grădină. 

Celelalte victime ar fi fost de asemenea fete sau femei lipsite de apărare. Una dintre acestea i-ar fi căzut victimă bărbatului cu mai mulți ani în urmă, pe când era încă minoră, iar părinții acesteia îi munceau lui Dincă în gospodărie, aceștia având încredere să o lase pe copilă în preajma lui. O altă victimă ar fi o fată de etnie romă, cel mai probabil dintr-un cartier din Craiova în care mai mulți martori spun că l-au văzut pe Gheorghe Dincă „observând" fetele de vârstă mică, vulnerabile, provenind din familii sărace.