ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cântărețul de muzică populară Mihai Leric, cunoscut ca Mile Povan (FOTO sus), de 31 de ani, a fost găsit mort în locuința sa din municipiul Arad, din zona UTA, relatează adevarul.ro. Prietenii sunt în stare de șoc.  

Apropiații spun că acesta nu răspundea la telefon, iar fratele lui a decis să spargă ușa apartamentului. Imaginea a fost una de coșmar, deoarece trupul acestuia zăcea fără suflare în locuință.

„Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, spun vecinii.

Primele mesaje au început să curgă pe Facebook:

„O veste atât de tristă, nu îmi vine să cred. Un bun prieten și coleg talentat, prea repede ai plecat de lângă noi, nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate”.

Un alt artist a decedat subit la doar 31 ani

Amintim și cazul artistului Marian Toma, în vârstă de doar 31 ani, solist al Ansamblului Profesionist Doina Oltului, care a decedat subit pe 3 aprilie 2023, după ce a suferit un accident vascular.  Vestea morții artistului au anunțat-o colegii de la Ansamblul Folcloric „Doina Oltului” din Slatina.

Solistul a fost dus, pe 1 aprilie 2023, la Spitalul Județean de Urgență Slatina, medicii constatând că a suferit un accident vascular hemoragic. A fost transferat în aceeași seară la un spital din București, unde luni, 3 aprilie 2023, a decedat.

Tânărul Marian Toma avea, de câțiva ani, și o școală de muzică, ajutându-i pe copii și tineri să-și descopere și să-și șlefuiască talentul. 

Șeful Postului de Poliție din comuna Husnicioara a murit la doar 35 de ani

Șeful Postului de Poliție din comuna Husnicioara, Mehedinți, a încetat din viață la doar 35 de ani, potrivit asingorj.ro. A lăsat în urmă două fetițe mici și o soție îndurerată. Tristul anunț a fost făcut chiar de către colegii bărbatului.

„Suntem cuprinși de emoție și tristețe!
Colegul nostru agent principal de poliție Stănciulescu Florin-Cristian a plecat mult prea devreme dintre noi!
Inima mare a șefului postului de poliție Husnicioara din IPJ Mehedinți a încetat să mai bată la numai 35 de ani.
Florin a absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascar” Câmpina în 2012, iar din 2019 a fost numit șeful postului de poliție din comuna Husnicioara, unde și-a îndeplinit cu profesionalism și dăruire atribuțiile profesiei.
Florin era și un bun familist fiind căsătorit și părintele a două fetițe superbe de 7 și 9 ani.
Drag coleg, vei rămâne în memoria noastră ca un OM de onoare și un bun profesionist.
Corpul Național al Polițiștilor transmite familiei greu încercate sincere condoleanțe cu promisiune că Florin nu va fi uitat.
Drum lin camarade!
Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au transmis colegii bărbatului.