ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Surpriză neplăcută pentru clientul unui hipermarket din Capitală. Bărbatul a cumpărat o pâine, în care susține că a descoperit un șurub. Inspectorii de la Protecția Consumatorului au început o anchetă.
 
"Efectiv, am simțit ceva foarte puternic o durere către dinte și gingie. Mi-am dat seama că este un corp dur și, prin pipăire, am observat că este un șurub. Bine, el era învelit în pâine. Am descoperit că era un șurub pe care puteam să-l ingerez,” povestește Mihai Manole, consumator.

Omul a mers să reclame problema la hipermarketul de unde a cumpărat pâinea. N-a prezentat însă și bonul fiscal, susțin reprezentanții magazinului, potrivit digi24.ro.

"În lipsa elementelor solicitate de noi nu am avut posibilitatea să facem verificările. Cora Romania își asigură toți consumatorii că produsele comercializate în magazinele sale respectă în totalitate standardele legale privind siguranța alimentară și că sunt implementate sisteme de monitorizare a calității în toate magazinele din rețeaua sa." (Răspunsul hipermarketului)

Cazul e și în atenția ANPC, care anunță că va începe o anchetă.

„Vom merge pe trasabilitatea produsului, pe fluxul tehnologic, să vedem exact unde a existat problema de contaminare sau introducere a acelui obiect, corp străin, în corpul respectiv,” spune Paul Anghel, director general ANPC.