ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Videoclipul este realizat în biserica cea nouă de la Mănăstirea Dumbrava. E același loc unde Călin Merca și Emil Floare au fost filmați colindând, în 2015, informeză clujust.ro. Anul trecut, imaginile cu ei au devenit virale pe internet. Călin Merca este de profesie avocat, iar Emil Floare - IT-ist.

Potrivit lui Călin Merca, acest videoclip este primul de pe albumul cu același nume, care va apărea pe piață în decembrie. „Am terminat în sfârșit înregistrările pentru albumul de colinde!”, a anunțat recent, pe pagina sa de facebook, Călin Merca.
 
„Vă mulțumesc mult tuturor pentru sprijin și pentru încurajări, deoarece fără voi nu aș fi avut curajul și motivația de a merge mai departe! Mulțumesc în mod special băieților din grupul coral «A cappella»: Gabriel Cupșa, Grigore Atudorei, Dacian Andreica, Răzvan Necoară, Iuliu Gabriel, Artiudean Răzvan, lui Robeeo Ryo, producătorului nostru Florin Puică și, bineînțeles, prietenului și colegului meu, Emil Floare! Albumul va ieși în jurul datei de 6 Decembrie. Sper să vă placă.”
 
 
Călin Merca are 32 de ani și a absolvit Facultatea de Teologie în 2008. Ȋn același an, a devenit student la Drept. Apoi, el a lucrat ca profesor de religie la mai multe licee, timp în care a urmat și cursurile celei de-a doua facultăți. Ȋn toamna lui 2015, Merca a intrat în Baroul Cluj, el fiind acum în al doilea an de stagiatură. 

„Mie tot timpul mi-a plăcut să ajut oamenii. Și cred că profesia de avocat e o profesie în care poți să ajuți oameni. Cu siguranță că dacă m-aș fi hotărât să devin preot, aș fi fost un preot bun, dar am vrut să fiu avocat și sunt convins că voi fi un avocat bun”, a declarat Călin Merca pentru clujust.ro.

El este și doctorand la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, disciplina Noul Testament.