ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Preotul Calistrat Chifan, de la Mânăstirea Vlădiceni, Iaşi, este binecunoscut pentru fermitatea cu care vorbește credincioșilor, acest lucru făcându-l foarte popular pe internet.
 
Părintele nu s-a dezmințit nici cu ocazia Prohodului Maicii Domnului, vorbind credincioșilor despre așa zisa lege antilegionară. Acesta le-a cerut enoriașilor să ia atitudine și să lupte pentru "țară, neam, istorie și popor".
 
"Astăzi se dorește să se demonstreze că românii care cred în Andronescu, Stăniloaie, Radu Gyr, Arsenie Papacioc, Iustin Pârvu și în valorile lor sunt antisociali. Nu există așa ceva.Avem vecini de orice fel, îi respectăm. Dar nu vine cineva să ne spună ce să citim și pe cine să nu citim. În cine să credem și în cine să nu credem. Pe cine să aruncăm din istorie și pe cine să păstrăm în istorie. Trebuie să fiți vrednici mărturisitori, pentru că nu vor putea politicienii să bage în pușcărie 22 de milioane de români o dată pentru că cred în poezia românească, în poezia închisorilor. Citiți mărturiile lui Dumitru Bordeianu, Paul Goma, ale lui Iustin Pârvu, ale lui Arsenie Papacioc, ale lui Ogoranu, ale lui Marcel Petrișor. Veți vedea că au luptat pentru libertatea țării, nu ca să ucidă pe cineva. Trebuie să fim strâns uniți în jurul corectitudinii și omeniei. Trebuie să ne apărăm țara, neamul, istoria și poporul. Și atunci Maica Domnului și acoperământul ei vor rămâne peste noi.Dacă vom fi leneși și nepăsători și ne vom mulțumi să privim la televizor, vom rămâne cu televizorul", a afirmat Părintele Calistrat.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews