ACTUALIZARE. 23.00 Solistul trupei Paraziții, Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, care este anchetat într-un dosar de trafic de droguri, va fi cercetat sub control judiciar, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX

 Solistul trupei Paraziții, Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, a fost ridicat, miercuri dimineața, de mascați și dus la audieri la DIICOT Ploiești într-un dosar de trafic de droguri, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.


 Rapperul Cheloo de la trupa Paraziții este vizat într-un dosar de trafic de droguri, el urmând să fie audiat, miercuri, alături de circa 90 de persoane, la DIICOT Ploiești, declară sursele judiciare.

Potrivit acelorași surse, 90 de persoane au primit mandate de aducere în urma a zece percheziții domiciliare care au avut loc în București și Prahova. Dosarul în acest caz vizează traficul de droguri de risc.

Una dintre perchezitii vizeaza locuinta rapperului Cheloo, acesta urmand a fi condus, de asemenea, la audieri. Potrivit tabloidelor, Cheloo s-a mutat in 2014 intr-un sat de munte in apropiere de Breaza.

Sursele citate au precizat ca in dosar se fac cercetari pentru trafic de droguri de risc, respectiv cannabis, pe raza judetului Prahova, dar si in Bucuresti, activitatea infractionala desfasurandu-se incepand cu anul 2015.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews