ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 ACTUALIZARE. 23.00 Solistul trupei Paraziții, Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, care este anchetat într-un dosar de trafic de droguri, va fi cercetat sub control judiciar, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX

 Solistul trupei Paraziții, Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, a fost ridicat, miercuri dimineața, de mascați și dus la audieri la DIICOT Ploiești într-un dosar de trafic de droguri, au declarat surse judiciare pentru Mediafax.


 Rapperul Cheloo de la trupa Paraziții este vizat într-un dosar de trafic de droguri, el urmând să fie audiat, miercuri, alături de circa 90 de persoane, la DIICOT Ploiești, declară sursele judiciare.

Potrivit acelorași surse, 90 de persoane au primit mandate de aducere în urma a zece percheziții domiciliare care au avut loc în București și Prahova. Dosarul în acest caz vizează traficul de droguri de risc.

Una dintre perchezitii vizeaza locuinta rapperului Cheloo, acesta urmand a fi condus, de asemenea, la audieri. Potrivit tabloidelor, Cheloo s-a mutat in 2014 intr-un sat de munte in apropiere de Breaza.

Sursele citate au precizat ca in dosar se fac cercetari pentru trafic de droguri de risc, respectiv cannabis, pe raza judetului Prahova, dar si in Bucuresti, activitatea infractionala desfasurandu-se incepand cu anul 2015.