ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un șofer de 22 de ani s-a blocat în mașina sa, sâmbătă dimineață, pe bulevardul Ion Mihalache din Capitală, după ce a lovit un polițist cu mașina, bărbatul ieșind din autoturism abia după ce oamenii legii au tras mai multe focuri de armă.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, ba chiar l-a lovit cu autoturismul pe unul dintre agenții de la Poliția Rutieră și și-a continuat mersul.

La un moment dat, la fața locului a sosit mama tânărului, care a deschis portbagajul Porsche-ului, iar un polițist a pulverizat în interior un spray lacrimogen. În cele din urmă, șoferul s-a dat jos.

 Agenții l-au pus să se întindă pe asfalt, i-au pus cătușele și l-au dus la IML, pentru recoltare de probe, apoi la secție. Polițistul rănit a fost dus la spital, dar nu a necesitat internare ci doar tratament pentru degetele strivite.

Șoferul le-a spus polițiștilor la audieri că este deprimat. Rezultatele cu alcooltestul și analizele privind eventualul consum de droguri au ieșit negative.

Roni Herșcovici a fost reținut după ce judecătorul e emis un mandat de arestare pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de tentativă de omor, dar și pentru ultraj și distrugere.

Ulterior, s-a aflat că pe șoferul teribilist îl cheamă Roni Herșcovici și este ceea ce se numește „băiat de bani-gata”, provenind dintr-o familie cu mari resurse financiare. Tatăl său biologic este un traficant de droguri, Carol Herșcovici, cu dublă cetățenie, română și americană, care în anul 2001 a fost arestat în București, scriu cei de la Evz.ro.

Povestea tatălui său, Carol Herscovici, a făcut vâlvă în presa din 2001, după ce polițiștii l-au prins încercând să livreze 66.000 de pastile ecstasy, cea mai mare captură de acest gen la acea vreme, la nivel european, după cum precizează e-politic.ro

Bărbatul făcea parte dintr-o rețea internațională de traficanți și urma să livreze drogurile unor complici din New York, mai precizează aceeași sursă.