ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Un șofer de 22 de ani s-a blocat în mașina sa, sâmbătă dimineață, pe bulevardul Ion Mihalache din Capitală, după ce a lovit un polițist cu mașina, bărbatul ieșind din autoturism abia după ce oamenii legii au tras mai multe focuri de armă.

Tânărul în vârstă de 22 de ani a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, ba chiar l-a lovit cu autoturismul pe unul dintre agenții de la Poliția Rutieră și și-a continuat mersul.

La un moment dat, la fața locului a sosit mama tânărului, care a deschis portbagajul Porsche-ului, iar un polițist a pulverizat în interior un spray lacrimogen. În cele din urmă, șoferul s-a dat jos.

 Agenții l-au pus să se întindă pe asfalt, i-au pus cătușele și l-au dus la IML, pentru recoltare de probe, apoi la secție. Polițistul rănit a fost dus la spital, dar nu a necesitat internare ci doar tratament pentru degetele strivite.

Șoferul le-a spus polițiștilor la audieri că este deprimat. Rezultatele cu alcooltestul și analizele privind eventualul consum de droguri au ieșit negative.

Roni Herșcovici a fost reținut după ce judecătorul e emis un mandat de arestare pentru 30 de zile, acesta fiind acuzat de tentativă de omor, dar și pentru ultraj și distrugere.

Ulterior, s-a aflat că pe șoferul teribilist îl cheamă Roni Herșcovici și este ceea ce se numește „băiat de bani-gata”, provenind dintr-o familie cu mari resurse financiare. Tatăl său biologic este un traficant de droguri, Carol Herșcovici, cu dublă cetățenie, română și americană, care în anul 2001 a fost arestat în București, scriu cei de la Evz.ro.

Povestea tatălui său, Carol Herscovici, a făcut vâlvă în presa din 2001, după ce polițiștii l-au prins încercând să livreze 66.000 de pastile ecstasy, cea mai mare captură de acest gen la acea vreme, la nivel european, după cum precizează e-politic.ro

Bărbatul făcea parte dintr-o rețea internațională de traficanți și urma să livreze drogurile unor complici din New York, mai precizează aceeași sursă.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews