ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazul polițistului pedofil, Eugen Stan, a îngrozit întreaga lume, mai ales că din cîte se pare, suspectul ar fi avut relații strânse cu unii dintre șefii săi, iar ultima „ispravă” a acestuia nu ar fi fost singulară, fiind știute și alte evenimente de acest fel în care acesta ar fi fost implicat.

Liderul mișcării unioniste Acțiunii 2012”, George Simion, a scris pe contul său de Facebook despre faptul că unii polițiști au încercat să își demaște colegul, care era strigat încă din 2015 „Violatorul”, însă s-au lovit de un sistem care nu a vrut să cedeze.

„Suntem colegi, în 2015 a avut o altă altercație cu soția unui domn. A intrat peste ei în casă. A avut loc o altercație, a rupt lenjeria intimă doamnei, după care s-a bătut cu soțul. Nu știu cum a scăpat de acel dosar penal. Cert e că omul este șoferul unui șef de la 126. Tot acest șef l-a adus de la jandarmi, unde au fost colegi. Îl cunosc, zi de zi ne vedem acolo. Lumea în curte îi spunea Violatorul din 2015.

Pe Facebook am văzut prima oară și am făcut imediat legătura. I-am spus șefului meu direct la o ședință, sâmbătă dimineață. Am spus că este Stan Eugen, dar nimeni nu voia să creadă. Este incredibil, mi s-a ridicat părul pe mine și nu mai pot de burtă, de stomac, de nervi, când am văzut ce se întâmplă aici", a declarat un polițist.