Zeci de clienți s-au panicat în momentul în care magazinul s-a umplut cu gaze lacrimogene, iar ușile au fost încuiate. Bătrâni și femei cu copii mici au rămas captivi în încăpere, pradă valului toxic.

Oamenii au inhalat vaporii iritanți după ce agentul de pază a încercat să oprească un bărbat pus pe scandal și i-a pulverizat acestuia în față spray lacrimogen, informează Radio Constanța.

Un martor a surprins momentul în care oamenii se luptau să respire în aerul încărcat cu gaze lacrimogene. Fuseseră răspândite de un agent de pază, apoi ușile s-au închis brusc, iar clienții au rămas captivi în interior, pradă valului toxic.

Aerul a devenit irespirabil, după ce un scandal monstru a izbucnit între un agent de pază și unul dintre clienți. Bodyguardul care asigura, teoretic, ordinea și securitatea, s-a luat la ceartă cu bărbatul care dorea să știe de ce nu este prezentă nici o vânzătoare la unul dintre raioane. Fără să stea pe gânduri, paznicul a scos un tub cu spray lacrimogen și a pulverizat spre client.

Bărbatul acuzat că a făcut scandal în magazin nu-și explică de ce a fost atacat. Susține că se îndrepta spre ieșire, atunci când paznicul l-a urmat și i-a pulverizat spray lacrimogen în față.

Bărbatul care a primit jetul în ochi s-a prăbușit la pământ, iar oamenii au cerut revoltați angajaților supermarketului să deschidă ușile.

Conducerea magazinului a anunțat că a sancționat firma care asigură paza în unitate pentru comportamentul salariatului și a cerut reinstruirea personalului.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews