ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zeci de clienți s-au panicat în momentul în care magazinul s-a umplut cu gaze lacrimogene, iar ușile au fost încuiate. Bătrâni și femei cu copii mici au rămas captivi în încăpere, pradă valului toxic.

Oamenii au inhalat vaporii iritanți după ce agentul de pază a încercat să oprească un bărbat pus pe scandal și i-a pulverizat acestuia în față spray lacrimogen, informează Radio Constanța.

Un martor a surprins momentul în care oamenii se luptau să respire în aerul încărcat cu gaze lacrimogene. Fuseseră răspândite de un agent de pază, apoi ușile s-au închis brusc, iar clienții au rămas captivi în interior, pradă valului toxic.

Aerul a devenit irespirabil, după ce un scandal monstru a izbucnit între un agent de pază și unul dintre clienți. Bodyguardul care asigura, teoretic, ordinea și securitatea, s-a luat la ceartă cu bărbatul care dorea să știe de ce nu este prezentă nici o vânzătoare la unul dintre raioane. Fără să stea pe gânduri, paznicul a scos un tub cu spray lacrimogen și a pulverizat spre client.

Bărbatul acuzat că a făcut scandal în magazin nu-și explică de ce a fost atacat. Susține că se îndrepta spre ieșire, atunci când paznicul l-a urmat și i-a pulverizat spray lacrimogen în față.

Bărbatul care a primit jetul în ochi s-a prăbușit la pământ, iar oamenii au cerut revoltați angajaților supermarketului să deschidă ușile.

Conducerea magazinului a anunțat că a sancționat firma care asigură paza în unitate pentru comportamentul salariatului și a cerut reinstruirea personalului.