ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 20:45 Potrivit unor noi informații, se pare că în autocar se aflau 37 de tineri care mergeau la un teambuilding. Un nou bilanț arată că 17 persoane au fost rănite, 12 cu traumatisme la mâini sau la picioare și cinci în stare gravă (trei au traumatisme faciale și două au traumatisme de coloană).

„Din primele informații a reieșit faptul că șoferul unui autocar în care se află 37 de pasageri adulti s-a răsturnat, cauza fiind pierderea controlului volanului în curbă, iar în urma evenimentului au rezultat două victime. Accidentul s-a produs în jurul orei 18:50, iar în prezent sunt blocate ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării la fața locului", anunță reprezentanții Infotrafic, citați de news.ro

 ACTUALIZARE 19:45 Persoana descarcerată este un cetățean străin, are o fractură deschisă, a declarat laDigi24 Raed Arafat, secretar de stat în MAI.

Toate persoanele din autocar sunt adulte, a precizat Arafat. Oamenii mergeau la un team building în Râșnov. Din primele informații, răniții nu au leziuni grave.

Știre inițială 

Un autocar în care s-ar afla 40 de copii a fost implicat într-un accident în județul Brașov. Numărul victimelor s-ar ridica la 35. Accidentul s-a produs pe DN 73 A, între Râșnov și Pârâul Rece.


La fața locului au ajuns 3 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe, 3 echipaje cu apă și spumă, 3 pentru descarcerare. Acestea vor acționa în baza planului roșu de intervenție. Vor mai ajunge și ambulanțe SMURD pentru victime multiple din județele limitrofe.

Raed Arafat, secretar de stat în MAI, a declarat pentru ȘtirleProtv că în autocar se aflau 37 de persoane, adulți și copii. 12 oameni sunt răniți, dintre care unul este încarcerat. 10 sunt cu leziuni la nivelul membrelor. Toate persoanele sunt conștiente.