ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Mai multe zone ale țării au fost afectate de codul galben de ninsori.O parte dintre localități au rămas  fără energie electrică, iar drumuri naționale au fost închise din cauza straturilor groase de zăpadă sau accidentelor rutiere, informează Mediafax.

În mai multe zone ale țării circulația se desfășoară cu dificultate din cauza ninsorii. În Prahova, pe DN1, s-au format coloane de mașini și au intervenit utilajele de deszăpezire. Același lucru se întâmplă și pe DN 1D, între Albești Paleologu - Sălciile.

Din cauza ninsorii s-a produs și  un accident rutier care a produs moartea a doi oameni în Vâlcea pe  DN 67, în localitatea Bunești, după ce un autoturism a derapat și a lovit un camion care transporta material lemons. În vestul țării, șapte localități din județul  Caraș Severin au rămas fără energie electrică, iar un drum județean din Arad a fost închis.

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) a informat că, sâmbătă, din cauza ninsorilor, aeronavele pot decola cu o întârziere de aproximativ 30 de minute și peste 30 de minute.

„Se degivreaza aeronavele înainte de decolare, ceea ce poate conduce la întârzieri la decolare de până la 30 minute, punctual și mai mult de 30. S-a intervenit pe tot parcursul nopții și se intervine în continuare pentru deszăpezire la piste, platforme și cai de rulare”, informează reprezentanții CNAB.

Condițiile meteo nefavorabile au pus în pericol și viața unui pacient care avea nevoie de dializă, după ce ambulanța care urma să-i vină în ajutor, a rămas blocată.

 

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews