ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Astăzi, în fața sediului Direcției Naționale Anticorupție, Asociația Colectiv GTG 3010 a depus 64 de candele aprinse, purtând fotografiile celor care au murit în urma tragediei din 30 octombrie 2015. Alături a fost lăsat un mesaj: „Niciun vinovat de la Colectiv nu va scăpa nepedepsit! Nu vă grăbim, doar vă amintim: Dosar PIEDONE: 909/P/2015, Dosar ISU: 129/753/2015, Dosar Florescu/Dr. Lazăr: ...”


 
Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru Iancu și membru al Asociației Colectiv GTG 3010, a lansat un apel public în spațiul virtual: 

„Domnule ministru al sănătății, ieri ați demis un director (n.r. – al Spitalului de Urgență Floreasca), astăzi ați verificat dacă secția este funcțională? Sau credeți că, înlăturând un amărât și punând un om din apropierea Președinției, ați rezolvat problema? De fapt, problema acolo este Lascăr, dar văd că nu vreți să luați măsuri împotriva somității sale. Alo, DNA!!!!! Aveți niște plângeri împotriva unui profesor doctor. Au trecut 5 luni și nici un semn? Aveți un individ care are o Fundație SMURD, fundație care ia banii destinați instituției statului numită SMURD. Populația direcționează bani către pompieri, dar banii ajung în altă parte. Aveți un individ care vrea să fie primar. A falsificat 300 de semnături, lucru dovedit în instanță, iar voi ce faceți? Vreau să știu dacă DNA cercetează doar dosare care nu au legatură cu organizații, secte și alte activități ce îi unesc pe unii indivizi. La o căutare pe google, observ că pe toți susnumiții îi unește o apartenență. DNA, ce te împiedică să acționezi? Ai dosare care au dus la moarte, prin corupție. De ce nu îi vedem în curtea ta? ALO, DNA!!! PROCURATURA, dormiți???