ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ecourile manifestației de vineri seară din București continuă să se facă auzite. După ce colonelul (r) SRI, Daniel Dragomir, a afirmat că în Piața Victoriei au fost prezente persoane care nu vorbeau limba română, acum a venit rândul unui alt ofițer, colonelul (r) Ion Petrescu, să afirme același lucru.

Într-o postare de pe blogul său, acesta afirmă că în Piață au fost „elemente străine, bine antrenate”.

„BILĂ ALBĂ PENTRU ION CRISTOIU, CARE A AVUT TEMERITATEA, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, PE MICUL ECRAN, CA SĂ AFIRME PREZENȚA UNOR ELEMENTE STRĂINE, BINE ANTRENATE, ÎN MULȚIMEA DE LA DEMONSTRAȚIA DIN 10.08.2018.

ION CRISTOIU ESTE UN JURNALIST DELOC PĂCĂLIT DE APARENȚELE UNEI SITUAȚII DE CRIZĂ EVIDENT GESTIONATĂ DIN ALTE ȚĂRI. PRECUM GERMANIA ȘI RUSIA”, a scris analistul militar pe blogul personal.
 
Colonelul (r) Ion Petrescu a fost șeful departamentului comunicare al Ministerului Apărării Naționale și este actualmente jurnalist și analist militar.