Ecourile manifestației de vineri seară din București continuă să se facă auzite. După ce colonelul (r) SRI, Daniel Dragomir, a afirmat că în Piața Victoriei au fost prezente persoane care nu vorbeau limba română, acum a venit rândul unui alt ofițer, colonelul (r) Ion Petrescu, să afirme același lucru.

Într-o postare de pe blogul său, acesta afirmă că în Piață au fost „elemente străine, bine antrenate”.

„BILĂ ALBĂ PENTRU ION CRISTOIU, CARE A AVUT TEMERITATEA, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, PE MICUL ECRAN, CA SĂ AFIRME PREZENȚA UNOR ELEMENTE STRĂINE, BINE ANTRENATE, ÎN MULȚIMEA DE LA DEMONSTRAȚIA DIN 10.08.2018.

ION CRISTOIU ESTE UN JURNALIST DELOC PĂCĂLIT DE APARENȚELE UNEI SITUAȚII DE CRIZĂ EVIDENT GESTIONATĂ DIN ALTE ȚĂRI. PRECUM GERMANIA ȘI RUSIA”, a scris analistul militar pe blogul personal.
 
Colonelul (r) Ion Petrescu a fost șeful departamentului comunicare al Ministerului Apărării Naționale și este actualmente jurnalist și analist militar.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews