Joi, 19 aprilie, de la ora 18:30, la Biserica Sfântul Elefterie Nou – Paraclis patriarhal, va avea loc concertul Pași în lumina Învierii, eveniment aflat la a cincea ediție și organizat de către Asociația Studenților Teologi Ortodocși.

„Suma de bani strânsă în urma acestui concert cu scop caritabil va fi redirecționată către Geanina Ionelia Bratu – studentă a Facultății de Geografie a Universității din București (diagnosticată acum un an cu o tumoră malignă de rinofaringe. În momentul actual urmează un tratament la o clinică din Turcia, costurile acestuia, estimându-se la aproximativ de 30.000 Euro).

Acest concert își propune să familiarizeze publicul cu semnificația sărbătorilor pascale prin intermediul cântărilor din repertoriul religios psaltic și coral, interpretate de Grupul Psaltic Tronos al Patriarhiei Române, Corala Bărbătească Ortodoxă TE DEUM LAUDAMUS și Corul Vlaho-Bizantin”, informează comunicatul.

Ionelia Geanina Bratu, de 20 de ani este din localitatea Nereju, județul Vrancea și a fost diagnosticată anul trecut cu o tumoră malignă de rinofaringe (un cancer agresiv în stagiul III). Ulterior, după mai multe investigații în țară și străinătate, diagnosticul a fost de cancer la rinofaringe, stadiul IV, metastază la vertebra L2. 

În acest moment, Geanina mai are de făcut minim cinci ședințe de chimioterapie la Spitalul Anadolu din Istanbul, Turcia, ședințe care sunt costisitoare. Practic, Geanina Bratu are nevoie de 30 de mii de euro pentru a plăti ședințele de chimioterapie, dar familia sa nu dispune de acești bani și de aceea apelează în continuare la solidaritatea și generozitatea noastră.

„Neavând acești bani am fost determinată să apelez la voi și vă rog umil, cei care puteți și sunteți dornici să încercați să mă ajutați în orice mod financiar cu putință. Poate că nu este o sumă mare, dar pentru mine este imensă.... De asemenea, vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine, care m-au sprijinit financiar. Încă mai am nevoie de ajutorul vostru pentru că familia mea nu are această sumă de bani. Apelez la voi, cei ce sunteți dornici, buni și aveți posibilitatea de a face ceva în cazul meu", a spus Geanina Bratu pentru Monitorul de Vrancea.

Cei care doresc să o ajute pe Geanina o pot face donând bani în următoarele conturi:

RON: RO89RNCB0076152134770001
BCR: Bratu Geanina Ionelia

EURO: RO58BTRLEURCRT0430532601
BT: Bratu Ioana (mama)

Mail: geaninabratu09@yahoo.com

La următorul link găsiți actele medicale pe care le deține momentan:

https://drive.google.com/drive/folders/1uEKjQ5O_IhWiRuwRHyzNvYrCrdrrrIhf"
 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews