Părintele Constantin Necula este unul din cei mai cunoscuți preoți ortodocși din România, zeci de mii de tineri căutând sfaturile sale, în fiecare an. Fie că este vorba de conferințe publice, fie că este vorba de cărți sau evenimente religioase, părintele Necula reușește să strângă foarte mulți tineri, în jurul său, de fiecare dată.

De data aceasta, luni 19 octombrie, preotul sibian a fost invitatul Bisericii Icoanei, din centrul Capitalei. Cum lăcașul de cult s-a dovedit neîncăpător pentru sutele de persoane prezente, părintele a fost nevoit să țină conferința afară.

Acesta a răspuns întrebărilor persoanelor prezente, abordând teme diverse de la căsătorie, relații profesionale, rugăciune, dar și problema moscheii care este (era) proiectată a se construi la București sau chestiunea templului masonic din Capitala României.

În final, la îndemnul părintelui paroh al Bisericii Icoanei, sutele de persoane prezente au cântat troparul Învierii, "Hristos a Înviat din morți"!( Ultimele patru minute din înregistrare). Cei prezenți au primit ceai cald din partea voluntarilor parohiei.