ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Comitetul județean de inițiativă a Coaliției pentru Familie Brașov va organiza duminică 01 octombrie 2017, ora 18:00 la Sala Patria Brașov, o conferință cu tema: „Referendumul pentru căsătorie: între adevăr și dezinformare”.

Invitați sunt  Mihai Gheorghiu - Președintele Comitetului de inițiativă cetățenească privind revizuirea art. 48, alin. 1 din Constituția României, și  Dr. Pavel Chirilă- Inițiator al Comitetului de inițiativă cetățenească.

Tema conferinței se circumscrie demersului Coaliției pentru Familie de revizuire a art. 48 al. 1 (fără a atinge celelalte alineate ori articole) din Constituție, în sensul definirii căsătoriei ca fiind formată dintr-un bărbat și o femeie, așa după cum este definită căsătoria în art. 259 din Codul Civil. Inițiativa de revizuire a Constituției a fost semnată de 3.000.000 de cetățeni români.
 
Invitații vor vorbi despre situația familiei actuale, despre provocările cu care se confruntă familiile și despre necesitatea revizuirii art. 48 din Constituție care în prezent definește căsătoria ca fiind formată din soți, termen ambiguu ce poate duce la interpretări străine de civilizația poporului român. Definiția propusă de Coaliția pentru Familie: căsătoria este formată dintr-un bărbat și o femeie.