Biofizicianul Virgiliu Gheorghe a vorbit despre lumea în care trăim și despre viitorul acesteia într-o conferință susținută la Suceava, cu titlul "Societatea de mâine, sub dictatura unui nou comunism".

În cadrul conferinței au fost abordate teme de interes maxim, precum globalizarea, influența mass-mediei asupra societății, modificarea comportamentului și a codului moral al cetățeanului, dar și subiecte legate de credință.

Iată câteva idei din conferință:

Școala de la Frankfurt, sursa comunismului de astăzi din întreaga lume

Neo-marxismul a cucerit instituțiile de învățământ și de cultură din spațiul occidental

Jocurile pe calculator, pornografia, obiectificarea trupului femeii nu fac decât să uniformizeze și să imbecilizeze populația

Cei trei pași pentru instaurarea unei noi ordini mondiale în viziune neo-marxistă: instaurarea hiperimperiului (faza în care ne aflăm), hiperconflictul (2030) și hiperdemocrația (2060)

Neo-marxiștii doresc distrugerea societății care se bazează pe familie, credință și iubirea de neam

După legalizarea homosexualității se va legaliza și pedofilia

Sexualizarea societății este calea mai sigură spre coruperea ei

Noul comunism nu mai prigonește violent și fățiș opozanții, pentru că această metodă nu funcționează și creează martiri

Intelectualitatea acestui popor nu a sprijinit poporul acesta să creadă în sine..Ei se numesc Liiceanu, Pleșu, Dinescu și alții, și ei asta au făcut...De 25 de ani suntem loviți constant la nivelul încrederii, astfel încât românul a ajuns să se creadă ultimul om de pe lumea asta. Și nu este ultimul om. Din toate punctele de vedere nu este ultimul om. Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews