ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Biofizicianul Virgiliu Gheorghe a vorbit despre lumea în care trăim și despre viitorul acesteia într-o conferință susținută la Suceava, cu titlul "Societatea de mâine, sub dictatura unui nou comunism".

În cadrul conferinței au fost abordate teme de interes maxim, precum globalizarea, influența mass-mediei asupra societății, modificarea comportamentului și a codului moral al cetățeanului, dar și subiecte legate de credință.

Iată câteva idei din conferință:

Școala de la Frankfurt, sursa comunismului de astăzi din întreaga lume

Neo-marxismul a cucerit instituțiile de învățământ și de cultură din spațiul occidental

Jocurile pe calculator, pornografia, obiectificarea trupului femeii nu fac decât să uniformizeze și să imbecilizeze populația

Cei trei pași pentru instaurarea unei noi ordini mondiale în viziune neo-marxistă: instaurarea hiperimperiului (faza în care ne aflăm), hiperconflictul (2030) și hiperdemocrația (2060)

Neo-marxiștii doresc distrugerea societății care se bazează pe familie, credință și iubirea de neam

După legalizarea homosexualității se va legaliza și pedofilia

Sexualizarea societății este calea mai sigură spre coruperea ei

Noul comunism nu mai prigonește violent și fățiș opozanții, pentru că această metodă nu funcționează și creează martiri

Intelectualitatea acestui popor nu a sprijinit poporul acesta să creadă în sine..Ei se numesc Liiceanu, Pleșu, Dinescu și alții, și ei asta au făcut...De 25 de ani suntem loviți constant la nivelul încrederii, astfel încât românul a ajuns să se creadă ultimul om de pe lumea asta. Și nu este ultimul om. Din toate punctele de vedere nu este ultimul om.