ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Conferinţa "Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii" a avut loc, totuşi, miercuri 18 februarie sala de conferinţe a Hotelului Siqua din Bucureşti.

La eveniment au participat aproximativ 200 de persoane, înghesuite într-o sală de 50 de locuri, inclusiv persoane homosexuale.


De remarcat este că iniţial, organizatorii au cerut acordul Universităţii Bucureşti pentru ca evenimentul să aibă loc în Aula Facultăţii de Drept, dar au fost refuzaţi fără a li se oferi o motivaţie.

CITEŞTE ŞI Ne întoarcem în comunism? Ministerul Tineretului şi Sportului INTERZICE o dezbatere pentru că există o politică PUBLICĂ ce nu trebuie discutată?

A urmat apoi Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti, dar la presiunile activiştilor pro-homosexualitate, Ministerul Tineretului şi Sportului a interzis în ultima clipă această dezbatere.

CITEŞTE ŞI Conferința și lansarea cărții „Fața nevăzută a homosexualității” vor avea loc la Hotel Siqua. Presiunile activiștilor gay nu au reușit anularea evenimentului

Presiunile au continuat şi la Hotelul Siqua pentru a determina gazdele să nu permită desfăşurarea evenimentului, activiştii sosind la faţa locului pentru a bloca conferinţa şi lansarea cărţii "Faţa nevăzută a homosexualităţii" scrisă de Virgiliu Gheorghe şi Andrei Dîrlău.
Cartea se găseşte în librării, inclusiv online la Sophia şi Librărie.net.

CITEŞTE ŞI Activişti gay au făcut SCANDAL la Conferinţa „Tulburarea identităţii de gen şi viitorul omenirii”