ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O femeie din comuna argeșeană Băbana a fost amendată de un polițist de la Transporturi Feroviare pentru că vindea leuștean, sfeclă și țelină în piață fără să aibă certificat de producător.

Femeia vindea mai multe legături de mărar, leuștean, sfeclă și țelină într-o piață din Pitești, când a fost abordată de un agent de la Poliția Transporturi Feroviare din comuna Bradu, scrie Adevarul.

Acesta a amendat-o cu 100 de lei pentru că nu avea certificat de producător și că nu afișase prețul produselor.

Iată ce a scris agentul de poliție Gabriel Nădragea în procesul-verbal de contravenție: „Contravenienta a fost surprinsă în timp ce comercializa leuștean, sfeclă, țelină fără a afișa la locul de vânzare o etichetă de produs care să conțină informații privind data obținerii produsului, localitatea de origine și prețul acestora”.

Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș, a spus că „respectivul agent are competențe pentru a da sancțiuni. Cea care a fost sancționată poate contesta procesul-verbal de contravenție în termen de 15 zile la Judecătoria Pitești”