ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă nu ai oameni testați de coronavirus, este imposibil să spui că există procente atât de mici de îmbolnăviri. În schimb, vei avea - noi sperăm că nu vor fi, cu mila lui Dumnezeu - enorm de mulți morți. Așa întreții fricile viscerale.

Abordarea acestei pandemii este cu totul exagerată, iar rezultatul va fi un dezastru economic.

Trebuie ținuți în izolare COMPLETĂ exclusiv cei care au probleme de sănătate majore (boli cronice/alte comorbidități) și/sau bătrânii +75 ani. Și, evident, cei care sunt deja infectați, cum este familia noastră (din 11 membri, doar trei teste și UN SINGUR REZULTAT, ca să avem imaginea reală).

Restul trebuie să aibă o viață normală și să NU INTRE ÎN CONTACT CU CATEGORIILE DE RISC! COPIII NU SUNT CATEGORIE DE RISC! NU pățesc ABSOLUT NIMIC, sunt doar purtători. Ei trebuie separați de persoanele în etate. Dar asta este responsabilitatea FAMILIILOR, NU A STATULUI.
Dacă nu vor să le moară rudele în vârstă.

Mă uitam pe măsurile de compensare social-economice luate în alte state și cele din România. Dacă alții au în grijă sectoarele afectate (transporturile, HoReCa, turism în general, servicii, care intră în faliment și dau oamenii afară sau îi bagă în concediu fără plată), sute de mii de familii fiind afectate, inclusiv a noastră, în loc să profite ca să naționalizeze sectoare vitale de care va depinde viitorul națiunii în perspectiva catastrofei economice care se întrevede, mai ales în energie și resurse (gaze, petrol, inclusiv pământul agricol, care ar trebui dat în folosință țăranilor tineri care s-au întors din bejenie), în loc să suspende ratele de la bănci și eșalonarea utilităților, grija principală a guvernului este ca să sprijine corporațiile și băncile, adică aceia care-i controlează.

Am mai scris un articol acum câteva zile despre implozia iluziei UE, cel mai antidemocratic proiect după căderea tiraniei comuniste, o altă utopie totalitară globalistă.

Există soluții care trebuie luate de urgență, profitând de haosul economic ce va urma și degringolada din UE, prin care ne putem recupera suveranitatea politică pierdută. Apoi rapid rezolvată SECURITATEA ALIMENTARĂ și a resurselor de APĂ POTABILĂ, măsuri economice și refacerea Armatei Naționale în detrimentul Securității Globaliste, care a sufocat țara. Serviciile și Procuratura/DNA-ul trebuie să fie curățate rapid de cârtițele trădătoare.

Singura problemă este: avem cu cine face acest proiect de eliberare și salvgardare națională?