Răzvan Ciobanu, cunoscut creator de modă homosexual, a murit în a doua zi de Paști, într-un accident rutier petrecut în județul Constanța, după ce mașina sa a izbit mai mulți copaci, informează Ziua de Constanța.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, luni dimineața a avut loc un grav accident rutier la ieșirea din localitatea Săcele spre Năvodari.

Aceștia afirmă că neadaptarea la vitezei la starea carosabilului a făcut ca mașina să părăsească drumul și să acroșeze copacii dintr-un stufăriș. În urma accidentului, autovehiculul lui Ciobanu a fost distrus, iar șoferul a decedat pe loc. Polițiștii continuă verificările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.


Creatorul de modă Răzvan Ciobanu avea 43 de ani. În 2018, Ciobanu a fost martor într-un dosar supranumit „Stupefiante pentru VIP-uri”.

Răzvan Ciobanu a fost printre printre primii care au recunoscut public că este homosexual. Ciobanu a criticat-o dur  pe Mihaela Rădulescu atunci când prezentatoarea a scris un articol în care afirma că „toleranța” este un „instrument politic. Aceasta i-a numit pe homosexuali „anormali”.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews