ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un mesaj postat pe Facebook, judecătorul Cristi Dănileț atacă din nou familia tradițională, afirmând despre căsătoria dintre un bărbat și o femeie că este un subterfugiu al infractorilor de a scăpa de pedeapsa penală!!!

Dănileț spune că vorbește din experiența din sălile de judecată.

„Tot mai mulți exploatatori se căsătoresc cu fetele pe care le pun sa se prostitueze. Folosindu-se de cultul pentru familia 'tradițională' ei se pun la adăpostul legii civile (căsătoria e prevăzută în Codul Civil) ca să nu răspundă penal (traficul de persoane este pedepsit chiar daca victima accepta să fie exploatată sexual). Le culeg de pe stradă sau le cumpără de la altii, apoi se căsătoresc - ei stau acasă, ele produc bani (și vorbesc de bani multi, până la 10.000 euro daca le trimit in străinătate) pe care ele ii împart cu ei, că doar sunt bunuri comune, nu?! Ba ei le mai trag și câte o mamă de bătaie zilnică, să nu uite că ele sunt sub stăpânirea lor și le fac cate un copil pe care ei îl dau la părinții paterni: astfel, mama e șantajata că dacă întrerupe 'munca' nu va mai vedea copilul.

Da...din instanțe adunate...

PS: pentru protejarea acestora femei și a copiilor lor nu se vor strânge în veci 3 milioane de semnături și nici nu se va modifica Constituția”, a scris Dănileț pe Facebook.

Judecătorul Cristi Danileț, considerat mâna dreaptă a fostei ministrese a Justiției, Monica Macovei este un susținător înfocat al homosexualilor.