ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După trei ani de la începutul declanșării procedurii constituționale, Referendumul pentru Căsătorie a început în zilele de 6 și 7 octombrie.

Pe facebook circulă această postare, pe care credem că este de cuviință să o citiți și dvs. Iată textul semnat de Robin Hood pentru Familie:

„Mâine și poimâine va fi votarea. Unii așteaptă să voteze, alții așteaptă să conteste referendumul. Unii se gândesc unde vor merge la masă cu familia și/sau prietenii după vot, alții discută unde și la ce oră să programeze articolele, postările, live-urile și emisiunile despre fraudarea alegerilor. Alții discută dacă să organizeze ieșirea în stradă de sâmbătă seara, sau să lase pe duminică seara. Alții scriu deja pancartele sau jurizează concursul de creativitate pentru bannerele de pus pe Fb.


Așa că vor urma câteva zile în care vom auzi cum:

Primarii au dat găleți, cârnați, bere, detergent, săpun, tricouri, sacoșe, iar la oraș vouchere pentru ca oamenii să meargă la vot. Unul dacă va exista, el va fi reprezentantul general al tuturor primarilor. Și dacă nu va exista, va trebui inventat.

Un europarlamentar român ne va transmite profundul dezgust pe care ceilalți europarlamentari europeni îl au pentru modul în care votarea a fost organizată și mai ales fraudată (nu i-a întrebat, nu i-au spus ei, dar știe sigur).

Un fost ministru va da exemplu cum a organizat guvernul lui alegerile și nu au existat fraude, nu ca acum, când fraudele distrug imaginea țării.

Un analist politic va explica precis compoziția votanților: bărbați beți, bărbați care își bat soțiile, tineri care își bat iubitele, adolescenți care au 18 ani și și-au bătut deja colegele de clasă și femei amenințate de bărbați cu bătaia dacă nu merg la vot.

Un hipster va transmite jurnalul celor două zile, în care va arăta cum a făcut, oră de oră, ceva mai inteligent decât înapoiații care au mers să voteze.

Un fotograf va imortaliza flagrantul delict: la votare se află o bătrână cu cruciuliță de lemn (doar la biserici mici este admis) la gât, deci votul este al habotnicilor împotriva nehabotnicilor.

O tânără speranță progresistă își va pune tricoul cu Che Guevara și, pentru un selfie viral, scrie pe el „libertățile nu se votează” (dacă va încerca cineva să îi spună că Che este unul dintre marii criminali ai istoriei îl va bloca, cum să atace un erou așa drăguț; iar libertățile sunt cele care vreau eu, că sunt liberă, da?).

O respectabilă membră a parlamentului va readuce în prim plan că nu suntem o țară ca afară – afară, bineînțeles, de cele 14 țări din UE care au înscrisă în Constituție căsătoria bărbat-femeie.

USR va monitoriza cu atenție mișcările membrilor, pentru a preveni orice posibilă demisie în aceste zile, după ce s-a aflat că Matei Dobrovie votează la referendum și spune PA partidului, iar Nicușor Dan votează și el, după ce a spus PA mai demult.

Un expert în securitate internațională va declară că sunt date certe că Rusia, la comanda directă a lui Putin, a influențat referendumul. Datele sunt secretizate, nu poate să le arate, dar ne spune pentru că ține la popor și își riscă astfel chiar și certificatul ORNISIS.

Jurnaliștii de vocație de la posturile TV anti-referendum vor vâna și vor veni cu pradă bogată: preoți care îndeamnă oamenii după slujbă să participe la vot (e legal să îndemne, nu e legal să spună ce anume să voteze), preoți care vor merge ei înșiși la vot (e legal, dar în viziunea lor este monstruos și e dovadă clară a conspirației bisericii), preoți care vor merge cu soția și copiii la vot (că așa merge o familie care dorește să facă educație civică, dar asta e dovadă clară că fiecare copil a devenit un infractor care a băgat un buletin de vot ilegal, poate chiar pe sub urnă dacă a avut și trusa de traforaj la el).

Pe surse se va afla că în ziua votului numărul convorbirilor telefonice a crescut, semn clar că fraudatorii au înroșit telefoanele pentru a pune la punct frauda.

Un judecător celebru va spune, fără argumente, dar din experiența lui cu activitatea infracțională, că sigur este penal ce s-a întâmplat, iar procesele au șanse maxime să fie cu condamnare.

O feministă radicală deghizată în transgender va defila până când se va lua cineva de el/ea și atunci prietenii care filmează materialul „NUMEROASE INCIDENTE GRAVE LA SECȚIILE DE VOTARE” vor avea dovada discriminării la referendumul urii.

O vedetă va cânta pentru toți cei care iubesc și nu votează (la următoarea votare va cânta pentru cei care iubesc și votează, doar nu o să se plafoneze).

Un român din diaspora va transmite că niciun român din diaspora nu votează, în schimb x și y au adus autocare din Twilight Zone cu votanți.

Un influencer va scrie clar, ca să priceapă toți: „Este inadmisibil, ne revoltăm ca să invalidăm!”

Experții care „au demonstrat” că nu s-au strâns legal cele 3 milioane de semnături vor „demonstra” (cu aceleași argumente sublime, dar inexistente) că numărătoarea voturilor se fraudează.

Un grup de ambasadori va scrie o scrisoare deschisă în care își vor manifesta preocuparea pentru multiplele neregularități ale votării, care pun sub semnul întrebării preluarea președinției Consiliului UE de către România.

Un publicitar va identifica știrea care are capacitatea să fie „BREAKING NEWS: Cerem INVALIDAREA referendumului pentru că a fost fraudat”.

Ar fi frumos ca cele de mai sus să rămână doar ficțiune. Ar însemna respect față de cei care participă la vot.”