ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vestea morții lui Mircea Albulescu a luat prin surprindere pe toată lumea. Tragicul eveniment s-a petrecut vineri, dar joi, cu o zi înainte să moară, actorul a trecut printr-un moment extrem de neplăcut.

Întâmplarea este descrisă de Cătălin Sava pe site-ul Republica. La intersecția străzii George Enescu cu Piața Romană este o trecere de pietoni. "Un bătrân înalt traversează foarte greu, de-abia merge. A rămas ultimul pe trecere", scrie Cătălin Sava, aflat în trafic la acea oră de după-amiază. "Instantaneu, claxoane. Multe, un cor cacofonic. Un tânăr din dreptul meu, mai tânăr ca mine, pe banda 1, înjură lung și apăsă claxonul cu fața tumefiată. Se aud și alte sudălmi. Bătrânul se întoarce, nedumerit, cu o expresie deznădăjduită pe chip. E Mircea Albulescu. De-abia merge. Mașina din fața mea demarează în trombă, foarte aproape de el, șoferul țipă ceva neinteligibil, coloana se pune în mișcare, actorul e pe trotuar, dar încă se mai aud claxoane, cei din spate se grăbesc", a mai adăugat Sava. 
 
După două ore, la 16:00, la Mircea Albulescu ajungea la Spitalul Floreasca, acuzând probleme cardiace. Vineri, la ora 01:00, a fost constatat decesul marelui actor.