ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cum a fost posibil ca serviciile care se ocupă de localizarea apelurilor telefonice să nu găsească locația unui telefon aflat pe o stradă principală (Strada Craiovei) dintr-un oraș cu 30.000 de locuitori? Dacă în oraș, la bulevard, nu-l găsești, cum o să-l găsești în creierii munților?

Cum a fost posibil ca polițiștii să stea la poarta criminalului, să se plimbe pe-acolo fără să-l avertizeze ÎN GURA MARE că intră peste el din moment în moment și că trebuie să-i dea drumul fetei?

Cum a fost posibil ca să stea șă aștepte mandatul după ce fata i-a informat prin 112 că este LEGATĂ și fusese în prealabil violată?! 

Cum a fost posibil să se intre cu 12 mascați peste familia Sorinei, iar în cazul unei potențiale crime și al unui viol anunțat să se stea la gard așteptându-se...mandatul?

Cum a fost posibil ca acest om să-și ardă victimele într-un oraș și nimeni, dar nimeni, să nu se sesizeze nimic?

Cum a fost posibil, ca într-o țară cu atâtea servicii de informații, să nu găsești într-un orășel victima care te sună să anunțe o infracțiune gravă?

Oameni buni, aici nu e vorba de politică: în cazurile astea, la nivel local și central, toți caută să se acopere între ei. Să nu vă închipuiți că acum cineva își face vreun proces de conștiință la STS sau la Poliție și Procuratură. Toți caută modalități prin care să arate că au fost acoperiți de lege și că „nu aveam ce face”. 

Faceți ceva?