Cum a fost posibil ca serviciile care se ocupă de localizarea apelurilor telefonice să nu găsească locația unui telefon aflat pe o stradă principală (Strada Craiovei) dintr-un oraș cu 30.000 de locuitori? Dacă în oraș, la bulevard, nu-l găsești, cum o să-l găsești în creierii munților?

Cum a fost posibil ca polițiștii să stea la poarta criminalului, să se plimbe pe-acolo fără să-l avertizeze ÎN GURA MARE că intră peste el din moment în moment și că trebuie să-i dea drumul fetei?

Cum a fost posibil ca să stea șă aștepte mandatul după ce fata i-a informat prin 112 că este LEGATĂ și fusese în prealabil violată?! 

Cum a fost posibil să se intre cu 12 mascați peste familia Sorinei, iar în cazul unei potențiale crime și al unui viol anunțat să se stea la gard așteptându-se...mandatul?

Cum a fost posibil ca acest om să-și ardă victimele într-un oraș și nimeni, dar nimeni, să nu se sesizeze nimic?

Cum a fost posibil, ca într-o țară cu atâtea servicii de informații, să nu găsești într-un orășel victima care te sună să anunțe o infracțiune gravă?

Oameni buni, aici nu e vorba de politică: în cazurile astea, la nivel local și central, toți caută să se acopere între ei. Să nu vă închipuiți că acum cineva își face vreun proces de conștiință la STS sau la Poliție și Procuratură. Toți caută modalități prin care să arate că au fost acoperiți de lege și că „nu aveam ce face”. 

Faceți ceva?


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews