ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mama polițistului Bogdan Gigină, care a murit anul trecut, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă, în timp deschidea coloana oficială a lui Gabriel Oprea, a reacționat pe pagina sa de Facebook, marți, la decizia senatorilor de a nu încuviința cererea procurorilor DNA de începere a urmăririi penale a fostului vicepremier.

Reacția vine în contextul în care plenul Senatului a respins cererea procurorilor anticorupție de urmărire penală a lui Gabriel Oprea, cu 73 de voturi „împotrivă”, 45 ”pentru” și șase abțineri. Astfel, Carmen Gigină a precizat, pe pagina sa de Facebook, că cei „care stau cuninți pe bancheta din spate a mașinii trăiesc frumos”, în timp ce „cel care fură o găină este hoț”.

„Cel care fură o găină este hoț, este supus legilor acestei țări și închis.Cea care fură un mănunchi de flori în speranța de a duce o pâine pe masă copiilor care tremură de foame este hoață și supusă acelorași legi. Cel care stă cuminte pe banchetă din spate a mașinii, nefacându-se vinovat de nimic, trăiesc frumos,vazându-și liniștit de viață, ba chiar se plâng de coșmarul trăit...”, a scris Carmen Gigină.

Fostul vicepremier le-a cerut, luni după-amiază, colegilor senatori să voteze împotriva cererii DNA privind încuviințarea urmăririi penale, în dosarul morții lui Bogdan Gigină. Astfel, el a precizat că, în noaptea în care polițistul și-a pierdut viața, el se afla pe bancheta din spate a mașinii.