ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Scandal la OMV, una din cele mai mari benzinării din România. Un arădean a filmat cum o pompă de benzină continuă să înregistreze fără ca el să alimenteze. 

Bărbatul stătea pur și simplu cu pompa în mână, iar aparatul îi creștea nota de plată.

Clientul, revoltat, a cerut explicații, dar nu le-a primit. Ba dimpotrivă, a fost certat de angajații benzinăriei pentru că filmează, lucru care ar fi interzis.

„Client: Pompa este neatinsă și totuși înregistrează.

Angajat OMV: Nu aveți voie să filmați.

Client: Trebuie sa am o proba nu?"

În timpul discuției dintre client și angajat, aparatul continua să încarce nota de plată.

„Client: Deci pistolul neatins. Mai așteptam și o să urce din nou”

În urma difuzării filmulețului, B1 TV a cerut un punct de vedere OMV. Reprezentanții companiei spun că este vorba despre un incident izolat.

„Filmulețele surprind o defecțiune tehnică la una din pompele OMV din Focșani mai veche, semnalată în data de 8 august. Pompa a fost inchisă imediat dupa ce clientul a semnalat incidentul, a fost reparată și repornită a doua zi, pe 9 august. Contorizarea aparent în gol era cauzată de o supapă defectă care nu etașa complet pistolul pompei, permițând curgerea unor cantități marginale de carburant. În cazul unei alimentari, carburantul ar fi ajuns tot în rezervorul clientului. Defecțiunea a fost una pe termen scurt”, se arată într-un comunicat al companiei remis B1 TV.