ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul sportiv englez Mike Dickson, trimis special al Daily Mail la Melbourne, cunoscut drept 'Mr Wimbledon', a murit subit, la vârsta de 59 de ani, în timpul Australian Open, a anunțat familia sa.

Dickson se afla la Melbourne, acoperind Australian Open pentru ziarul Daily Mail, căruia s-a alăturat în 1990, potrivit beinsports.com.  

În numele familiei sale, soția lui Dickson, Lucy, a postat un mesaj pe X în care a scris: „Suntem devastați să anunțăm că minunatul nostru soț și tată, Mike, s-au prăbușit și au murit în timp ce se afla în Melbourne pentru Aus Open. Timp de 38 de ani și-a trăit visul acoperind evenimentele sportive din întreaga lume. A fost un om cu adevărat grozav și ne va lipsi teribil. Lucy, Sam, Ruby și Joe.”

Poreclit „Mr. Wimbledon” de către colegii săi, Dickson urma să împlinească 60 de ani pe 27 ianuarie. El locuia în Wimbledon, la Londra. „Dickson era un jurnalist extrem de respectat și admirat. Moartea sa îi va afecta profund pe colegii săi”, a scris Daily Mail.

Lee Clayton, editorul Daily Mail pentru domeniul sportiv, l-a descris pe Dickson drept „un jurnalist uriaș”, adăugând: „Dicko a fost tot ceea ce îți poți dori de la un corespondent – un vânător de știri strălucit, un scriitor grozav și un prieten pentru atât de mulți din sportul său. Lumea tenisului ni se va alătura în doliu.”

Reporterul veteran de box al Daily Mail Jeff Powell, a adăugat: „O pierdere tragică. Singura consolare este că a murit făcând ceea ce iubea.”