ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE Cursurile au fost suspendate și în Buzău, Tulcea și Vrancea. La Brăila autoritățile au hotărât suspendarea orelor în mediul rural și în orașele Făurei, Ianca și Însurăței. Și în Dâmbovița și Olt orele de curs se vor desfășura parțial. Nici elevii din Ialomița Giurgiu și Călărași nu vor mai merge la ore din cauza condițiilor meteorologice. Această măsură ar putea fi luată și la Galați și Dolj, potrivit b1.ro.

Cursurile în școlile și grădinițele din București și Ilfov vor fi luni suspendate, anunță Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, duminică, pe pagina de Facebook.


"Inspectoratele școlare județene București și Ilfov au decis suspendarea cursurilor pentru luni, 18 ianuarie 2016, din cauza condițiilor meteo nefavorabile", afirmă sursa citată.

Decizia suspendării cursurilor pentru ziua de luni a fost luată ca urmare a ninsorilor și viscolului, Bucureștiul și județul Ilfov fiind de sâmbătă seară sub avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB) a declarat că în toate unitățile de învățământ din Capitală vor fi suspendate cursurile luni.

"În urma discuțiilor cu prefectul municipiului București, am hotărât să suspendăm cursurile pentru mâine", a afirmat inspectorul general școlar.