ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ȋn spitalele de pediatrie și în maternități sunt zeci de copii abandonați de mamele lor. Ȋn alte spitale din toată țara, zac uitați bătrâni bolnavi, pe care familiile lor nici măcar nu-i mai vizitează.

Ce înseamnă devotamentul? Ne arată asta o cățelușă, al cărei stăpân a fost adus în secția UPU a Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași.

După ce bărbatul a fost dus pe targă în spital, pentru consultații și îngrijiri medicale,  cățelușa Puppy s-a postat în ușa UPU, așteptându-l. Ȋnainte de a intra în spital, temându-se să nu o piardă, stăpânul i-a pus, pe post de zgardă, ceasul său. 

Devotamentul lui Puppy i-a impresionat, deopotrivă, pe cei din spital, dar și pe pacienți. 

Din când în când, cadrele medicale veneau să se asigure că Pappy e încă acolo. Iar, după o lungă așteptare, cățelușa a fost lăsată, pentru câteva minute, să fugă în brațele stăpânul său. Bucuria celor doi, la momentul revederii, i-a impresionat până la lacrimi pe cei din jur.
 
 
La scurt timp, stăpânul a fost externat și cei doi au plecat acasă. Nu înainte de a arăta celor din jur ce înseamnă cu adevărat devotamentul.