ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul și regizorul Dan Puric a afirmat că mai puternic decât Covid-19 este virusul ideologic care a intrat în România, dar a mai adăugat că țara noastră va supraviețui cu ajutorul unor gherile creștine.

„Suntem în plin război: numai că este virusologico-ideologic. Ăsta are o durată atât de lungă, încât trebuie să o punem de o gherilă creștină. O spun public. Și chiar dacă nu o spun eu și mor mâine, poporul acesta va trece cu această gherilă: se vor face biserici în case.


Calitatea omului liber este că pune mai presus libertatea decât viața. Pandemia aceasta se va termina, dar cealaltă, cea care macină America, la aia n-au soluții”, a declarat el la Antena 3.
 
Puric crede că se urmărește răpunerea noțiunilor de „neam” sau „țară”.

„Cum e posibil ca o organizație națională a sănătății să aibă în două săptămâni, indicații contradictorii pe care o minte primară nu le-ar accepta. De ce până acum au cunoscut foarte multe despre alți viruși.

Corpul nu se apără cu antibiotic, ci cu imunitate. S-a făcut ceva care tu să nu te mai poți apăra, imunitatea biologică e terminată. Normal că tu te sperii ca om(...) Nu vă dați seama că România e planificată?

Mult mai periculos e virusul ideologic. Omul se îmbolnăvește când nu mai are fața către Dumnezeu. Problema conștiinței mele e că România moare. Noțiunea de țară, de neam, trebuie repusă”, a completat el.
 
Actorul a afirmat că, în acest moment, România se află în cea mai cruntă situație din istoria ei. 
 
„Ne aflăm în cea mai cruntă situație din istoria acestui popor. Suntem în război virusologico-ideologic. Cel mai mare efort care se face astăzi este ca poporul român să fie scos din matca lui sufletească. România este ultimul bastion ortodox puternic și vor să îl distrugă. Toate acestea se fac cu un dublu virus. Este vorba despre virusul Covid-19, care va trece sau nu și unul mult mai periculos, care va ucide o lume și o umanitate. Este virusul ideologic, care merge paralel cu acesta (....)”.

El a mai spus că România este o țară de pirați, care taie axul moral al țării. El a acuzat că înmormântarea ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei, a fost realizată în așa fel încât să sperie oamenii.

„România este o țară blasfemiată! Este o țară condusă de pirați! (...) Ei taie axul moral al țării! Este o strategie veche de când lumea (...) Omul se îmbolnăvește când nu mai are fața către Dumnezeu. Problema conștiinței mele e că România moare. Noțiunea de țară, de neam, trebuie repusă (...) Eminescu a fost un paznic al conștiinței. Un mare artist trebuie să stea de pază. Octavian Goga spunea că o țară se păzește cu corpuri de armată sau cu o statuie de care sunt legate mii de inimi. 

Sunt copil de medici. În familia mea am și cercetători care au lucrat în domeniu. Problema epidemiologică, virusologică, trebuie tratată cu seriozitate, responsabilitate, și nu cu exagerări de cea mai proastă calitate, precum l-au îngropat pe bietul Pimen, ca la carnavalul din Veneția cu scopul de a speria lumea. Măsurile trebuie să fie severe, dar proporționale cu pericolul! Însă acești flăcăi au creat o stare de neliniște, care distruge sistemul nervos al omului.” a declarat Dan Puric.