ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După controversele stârnite de decizia cântăreței de a-și retrage fiica de la școală, Dana Nălbaru este din nou în centrul atenției. De data aceasta se remarcă prin faptul că militează pentru alăptatul copiilor în public.

Și pentru a fi cât mai credibilă, Dana s-a fotografiat în mai multe rânduri în timp ce-și hrănea la sân bebelușul.

„E momentul lui de pace, momentul nostru în care ne conectăm și vorbim doar din priviri. Îl înțeleg atât de bine!", scria soția actorului Dragoș Bucur pe blogul personal la finele lunii august, când băiețelul ei Kadri avea un an și o lună.

„Știu că încă nu e pregătit să renunțe la sân și nu îl voi forța. Vreau să îl las în ritmul lui. Pe mine nu mă încurcă cu nimic, nu plec serile nicăieri fără el, nu sunt deranjată că mă trezește noaptea și nici că uneori trebuie să îl alăptez în public. Apropo de asta: deși mă cunoaște multă lume nu mă feresc deloc să îl alăptez pe Kadri în public. Știu că sunt unii oameni deranjați și care judecă aspru femeile care fac asta, dar eu le încurajez pe toate să nu se simtă prost pentru că nu fac un lucru greșit. Nu îmi etalez sânii ostentativ și am grijă să fiu discretă când îl pun pe Kadri să pape dar nu mi-e rușine dacă cineva se holbează la mine (ce treaba are respectivul de se holbează?), nu mă așez în fața mulțimii dar nici nu mă închid în toaletă și nici nu caut cea mai ascunsă bancă pentru a-i da copilului meu să mănânce. E un timp pentru toate și când copilul e așa mic el trebuie să fie în locul în care se simte cel mai în siguranță… la pieptul tău, mamă!”, a adăugat Dana Nălbaru.