ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cel puțin 13 oameni și-au pierdut viața în urma atentatului de joi, de la Barcelona, transmite din surse ale poliției postul local de radio Cadena Ser, preluat de Reuters. 

O furgonetă a călcat mai multe persoane pe artera pietonală Rambla din Barcelona, iar poliția spaniolă a confirmat faptul că acesta a fost un atac terorist.

Deputatul Daniel Gheorghe a comentat această tragedie, care din cauza unor decizii politice de la nivel înalt s-a propagat peste tot în Europa. 

Acesta consideră că „lumea de astăzi devine un spațiu în care „delictul de opinie" este considerat crimă, iar celulele jihadiste teroriste din mahalalele marilor orașe europene sunt privite drept expresii ale „multiculturalismului"”.

„Tragedie teroristă la Barcelona! Un nou episod cumplit din povestea Europei care se autodistruge, care se leapădă de rădăcini și de mândrie! Sub teroarea corect politică, lumea de astăzi devine un spațiu în care „delictul de opinie" este considerat crimă, iar celulele jihadiste teroriste din mahalalele marilor orașe europene sunt privite drept expresii ale „multiculturalismului". Să fim cu toții alături de Spania catolică, o țară care suferă în mod crunt și nedrept excesul falsei "toleranțe"!”, a scris Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.