ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


1. Pentru că această inițiativă nu aparține lui PSDragnea și nici agramaților. 
2. Pentru că această inițiativă nu aparține nici partidelor și nici bisericilor. 
3. Pentru că este inițiativa a 3,5 milioane de români, care își doresc o viață biologică normală pentru copiii lor. 
4. Pentru că este un semn de respect pentru cei care au demarat și susținut această inițiativă, un mod responsabil de a trăi într-o comunitate.
5. Pentru că modificarea prevederilor constituției în sensul dorit de familia tradițională întărește această instituție, mai mult decât o face codul civil. Codurile sunt modificate la fiecare ciclu parlamentar, uneori și de mai multe ori.
6. Pentru că dacă nu ar fi un lucru important nu ar exista atâta agitație în sfera publică și politică. Atâta patimă legată de o minoritate care în România nu depășește 0,05% trebuie să fie un semn de întrebare pentru orice om normal.
7. Pentru ca după referendum, cei care sunt tineri și neliniștiti, și care vor fi dat check-in pe canapea, să-și pună problema dacă răzvrătirea lor (legitimă) nu cumva este manipulată.
8. Pentru că e de meditat quid prodest, adică cui folosește, o revoltă fără revoltă, la care vă faceți părtași cei care, pentru a fi altfel, refuzați să participați la viața unei societăți pe care o criticați...
9. Pentru că o revoltă care să vă ofere satisfacția unei schimbări în sensul dorit de Dvs. se face în interiorul unor instituții ci nu înafara lor.
10. Pentru că toți LGBT, inclusiv activiștii conștienți amploiați sau manipulați ai acestor minorități sexuale, au fost născuți vii în familii  tradiționale. Nu-i așa ?
 
Pentru toate aceste motive noi vom merge la referendum. 
 
Semnează,
familia tradițională Cristina și Gabriel Aoșan