Fostul președinte jucător și actual europarlamentar jucător a readus în discuție o idee mai veche a sa și a altor jucători cu viețile oamenilor: legalizarea prostituției.

E o idee mai veche pe care o are, din ciclul acelor breaking news-uri pe care le face când vrea să ia fața tuturor colegilor din  politică și să se cațere pe un val: vă mai aduceți aminte cum în 2004 a declarat că 20% dintre români sunt homosexuali? Cei care nu cred, pot să citească pe un site în care au, probabil, încredere, hotnews. 
La capacitatea de jucător a domniei sale, putea mai mult, mult mai mult!

De exemplu, fiind vorba despre rețele de trafic, nu doar de prostituție, putea să propună și legalizarea traficului de femei, ca să nu mai fie vreo problemă, adică se legalizează prostituția dar încă să existe posibilitatea traficului – așa cum există în TOATE țările în care s-a legalizat (că acolo sunt traficate româncele!)

Putea să dea modelul fotbalului: așa cum fotbaliști se vând și se cumpără în funcție de cota de piață, la fel ar putea fi făcut și cu femeile care lucrează în prostituția legalizată. Și atunci, traficul nu ar mai fi la mâna peștilor, ci al statului, ca să parafrazăm motivația pe care a dat-o pentru legalizarea prostituției!

Când un fost președinte spune asta e foarte grav. El e omul care a avut acces la cele mai fine analize privind ce se întâmplă în România, el știe că riscul de țară numărul unu al României în privința infracționalității este traficul de persoane, el știe că și în afara țării, și în țară, oamenii care dețin informațiile știu cu toții acest lucru.

De ce sunt vândute fetele și femeile României și Republicii Moldova?

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews