ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul președinte jucător și actual europarlamentar jucător a readus în discuție o idee mai veche a sa și a altor jucători cu viețile oamenilor: legalizarea prostituției.

E o idee mai veche pe care o are, din ciclul acelor breaking news-uri pe care le face când vrea să ia fața tuturor colegilor din  politică și să se cațere pe un val: vă mai aduceți aminte cum în 2004 a declarat că 20% dintre români sunt homosexuali? Cei care nu cred, pot să citească pe un site în care au, probabil, încredere, hotnews. 
La capacitatea de jucător a domniei sale, putea mai mult, mult mai mult!

De exemplu, fiind vorba despre rețele de trafic, nu doar de prostituție, putea să propună și legalizarea traficului de femei, ca să nu mai fie vreo problemă, adică se legalizează prostituția dar încă să existe posibilitatea traficului – așa cum există în TOATE țările în care s-a legalizat (că acolo sunt traficate româncele!)

Putea să dea modelul fotbalului: așa cum fotbaliști se vând și se cumpără în funcție de cota de piață, la fel ar putea fi făcut și cu femeile care lucrează în prostituția legalizată. Și atunci, traficul nu ar mai fi la mâna peștilor, ci al statului, ca să parafrazăm motivația pe care a dat-o pentru legalizarea prostituției!

Când un fost președinte spune asta e foarte grav. El e omul care a avut acces la cele mai fine analize privind ce se întâmplă în România, el știe că riscul de țară numărul unu al României în privința infracționalității este traficul de persoane, el știe că și în afara țării, și în țară, oamenii care dețin informațiile știu cu toții acest lucru.

De ce sunt vândute fetele și femeile României și Republicii Moldova?