ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O tânără de doar 34 de ani, care locuia în Marea Britanie, Timea Orban, s-a stins din cauza unui infarct. În aceeași zi a fost anunțat decesul unei alte românce, de doar 50 de ani, avocata Felicia Chirnogeanu, care a murit după lupta cu o boală necruțătoare, diagnosticată anul trecut. Era vaccinată Covid cu 3 doze.

O tânără de doar 34 de ani, care locuia în Marea Britanie, Timea Orban (FOTO mai sus), s-a stins din cauza unui infarct. „Ne mai întrebăm de ce? Și sunt o mulțime de cazuri care se întâmplă zilnic, peste tot în lume, fără ca noi să le aflăm…” - a scris, pe 12 martie 2024, pagina Moarte subită, anunțând acest caz.  

Românii s-au mobilizat pentru a strânge bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit al tinerei românce.

„Prietena mea Orban Timea a murit, avea 34 de ani.???? Este la spital în Liverpool. Eu sunt în România.
Familia nu are bani de repatriere..
Poate sunt oameni cu suflet mare care vor să intindă o mână de ajutor.
Cei care pot vă rog să-mi scrieți ori vorbiți cu sora ei, Balint Andrea. Cât poate fiecare. Doamne-Ajută!”, a scris pe Facebook, pe 12 martie, Anastasia Mateuț. 

În seara aceasta, sora tinerei a anunțat că au fost adunați banii necesari pentru repatriere.

„Mulțumim din suflet pentru donatii, banii pentru repatriere, chiar și inmormantare s-au strâns, va rog sa nu mai postați. Va mulțumesc mult, sa va dea Dumnezeu înzecit înapoi! Pentru cine vrea să își ia rămas bun o sa anunț cand și unde vor fi funeraliile. Multumesc din suflet încă odată tuturor!” - a scris Balint Andrea

Avocata Felicia Chirnogeanu a murit după lupta cu o boală necruțătoare, diagnosticată anul trecut. Era vaccinată Covid cu 3 doze.

Tot pe 12 martie a fost anunțat decesul unei alte românce, de doar 50 de ani, avocata Felicia Chirnogeanu. Ea s-a stins din viață, după mai multe luni de suferință, după ce, în toamna anului trecut, a început să se simtă rău și a fost diagnosticată cu o boală cruntă, potrivit ziarulcomunitatea.ro

„Era deja foarte târziu, afecțiunea era într-un stadiu avansat, dar Felicia a luptat din toate puterile, pentru a învinge moartea. Din nefericire era prea slăbită și astăzi a închis ochii pentru totdeauna. Lasă în urmă un soț și o fiică, anul I la Facultatea de Drept” - notează ziarul.

Colegii săi de la Baroul avocaților din Brăila sunt de-a dreptul șocați: „A luptat mult. A fost și la o clinică din Turcia, pentru tratament, toți am sperat că poate se va face bine. Nu a fost așa! Dumnezeu să o odihnească! Suntem toți alături de familie”, a declarat Cristian Chirilă, decanul Baroului de avocați din Brăila.

Ziarul Comunitatea transmite familiei condoleanțe. Dumnezeu să te țină aproape de îngeri, Felicia dragă!

Pe pagina sa a scris o postare, pe 13 octombrie 2021, din care aflăm că a fost vaccinată Covid cu trei doze:

,,Pentru ca ma feresc sa calc in…, știind ca doar imi murdărește pantoful și miroase urat și atât, cred in știință, ca doar asa am ajuns sa tin telefonul in mâna, eu sa scriu, tu sa nu citești sau sa citești si sa-mi dai un Like, sau ignore, sau vreo mutra îngrijorată, ori vreun… unlike, sa alegi sa crezi si sa te încrezi, in funcție de cum îți e nivelul, gradul de informare, aleg sa ma vaccinez cu doza a III a, cu mARN, sa ma protejez pe mine, pe cei dragi și chiar și pe cei mai puțin dragi.
Tu ce alegi?! Cum ziceam, eu ma feresc sa calc in…