ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Proprietarul restaurantului Guxt din București a anunțat că pleacă definitiv din țară din cauza modului în care este condusă România.

Radu Popovici a mai spus că va ceda afacerea oricărei persoane interesate. Acesta mai spune că nu acuză doar actuala coaliție de guvernare, ci întreg sistemul politic din România.

„Vă anunț oficial că m-am hotărât să plec din țară definitiv. Nu plec din motive pecuniare, ci strict din cauza modului în care este condusă România.  
  
O voi lua de la capăt în alt loc. Mai am 10-12 ani de activitate în față și vreau s-o desfășor într-un loc unde să simt că cetățenii sunt respectați cât de cât și unde societatea încă nu a fost cuprinsă de o metastaza morală. Ca urmare vreau să-mi cedez afacerea oricărei persoane interesate”, a scris acesta pe Facebook

Luni, medicii Ionuț Gobej și Dorin Bică, unii dintre cei mai buni specialiști neurochirurgi din lume, au anunțat că și-au dat demisia din funcția deținută la Spitalul Colentina, după ce în urmă cu 3 an au renunțat să profeseze în Paris pentru a lucra în România. Cazul a fost prezentat pe ActiveNews.