ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputații Comisiei de industrii au votat, marți, un raport de respingere pentru un proiect de lege, care modifica felul în care se poate obține permisul auto, prin introducerea a două probe suplimentare: condus în poligon și traseu pe timp de noapte.

Potrivit Mediafax, proiectul de lege, care a fost depus în iunie 2016 de un deputat social-democrat, a fost votat în forma propusă de Senat în decembrie 2016.

Inițiativa prevedea introducerea a două probe suplimentare: condus în poligon și traseu pe timp de noapte. Respingerea candidatului la una dintre probe presupunea reluarea întregului proces de examinare, dar nu mai devreme de 30 de zile de la ultima examinare.

În expunerea de motive a proiectului de lege, inițiatorul, fostul deputat Florin Gheorghe, a invocat mărirea numărului de accidente de circulație cauzat slabei pregătiri a șoferilor, respectiv a relaxării condițiilor de obținere a permisului auto.