ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cincizeci de persoane au fost ucise și 53 rănite duminică într-un club de homosexuali din Orlando, în statul Florida, în cel mai sângeros atac armat din istoria SUA, au anunțat autoritățile, care au deschis o anchetă pentru 'terorism'.

Potrivit presei americane, suspectul ar fi Omar Seddique Mateen, un cetățean american de origine afgană în vârstă de 29 de ani.

Această tragedie a fost comentată și de deputatul PNL, Daniel Gheorghe, care nu înțelege cum astfel de criminali circulă liberi pe străzile din SUA în timp ce Congresul SUA amână în continuare ridicarea vizelor pentru români din cauza unor norme birocratice.

”Tragedia atentatului terorist de la Orlando ne arata cum, aflată în fata unei permanente amenințări jihadiste, stânga americană la putere prin actuala administrație democrată închide ochii în fata fenomenului radicalizarii islamiste. Crima odioasa din SUA nu s-a produs din cauza amendamentului nr 4 si nici din vina "extremistilor" care resping imigrația în masă. Toleranta în fata răului și egalitarismul dus la extrem nasc monștri! În rest, în timp ce afganii, sauditii și alții se plimba nestingheriți cu armament de război prin Statele Unite, românii mai trebuie sa aștepte pana îndeplinesc nu știu ce norme birocratice și congresul SUA ar putea lua, ipotetic, în calcul eliminarea vizelor!”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.