ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Deputatul PNL Daniel Gheorghe, într-o declarație în Parlamentul României, subliniază importanța familiei în societatea românească și se declară solidar cu inițiativa Coaliției pentru Familie și Constituție, de strângere a semnăturilor pentru modificare Constituției în vederea protejării familiei:

"În această perioadă se derulează o campanie de semnături inițiată de un grup de organizații non-guvernamentale, care dorește modificarea Constituției, cu privire la definirea familiei prin varianta simplă, normală și firească: "Familia reprezintă uniunea liberă dintre un bărbat și o femeie". 

Această modificare este deosebit de importantă în actualul context politic și ideologic din lume. Este fundamentală pentru viitorul României și păstrarea valorilor în spiritul cărora această națiune s-a dezvoltat, a trăit și și-a construit cultura de-a lungul secolelor. 

Familia este o instituție teologică, biologică și socială a lumii creștine. Familia creștină pe care o cunoaștem noi este întemeiată între un bărbat și o femeie, axată pe valori comune, în baza cărora sunt crescuți și educați copiii, spre a crea o societate sănătoasă.

Din păcate, atacul la familia normală, formată dintr-un bărbat și o femeie, este una dintre prioritățile ideologiei genurilor. O ideologie care încearcă să reconstruiască, într-o cheie modernă, lupta de clasă din ideologia marxistă a sec. al XIX-lea. Acum e trecută în cu totul altă paradigmă, între minoritățile sexuale și majoritate ori, culmea, între femei și bărbați.

Se creează false adversități, false identități, totul pentru a demantela structura clasică a societății, a desființa familia ca instituție fundamentală a vieții și a relativiza ceea ce înseamnă conceptul creștin de definire a societății. Din păcate, această ideologie vine să etatizeze viața privată și să desacralizeze importanța familiei și principalii piloni pe care s-a construit lumea așa cum o cunoaștem până astăzi", a susținut deputatul Daniel Gheorghe în fața parlamentarilor.