Deputatul PNL Daniel Gheorghe, într-o declarație în Parlamentul României, subliniază importanța familiei în societatea românească și se declară solidar cu inițiativa Coaliției pentru Familie și Constituție, de strângere a semnăturilor pentru modificare Constituției în vederea protejării familiei:

"În această perioadă se derulează o campanie de semnături inițiată de un grup de organizații non-guvernamentale, care dorește modificarea Constituției, cu privire la definirea familiei prin varianta simplă, normală și firească: "Familia reprezintă uniunea liberă dintre un bărbat și o femeie". 

Această modificare este deosebit de importantă în actualul context politic și ideologic din lume. Este fundamentală pentru viitorul României și păstrarea valorilor în spiritul cărora această națiune s-a dezvoltat, a trăit și și-a construit cultura de-a lungul secolelor. 

Familia este o instituție teologică, biologică și socială a lumii creștine. Familia creștină pe care o cunoaștem noi este întemeiată între un bărbat și o femeie, axată pe valori comune, în baza cărora sunt crescuți și educați copiii, spre a crea o societate sănătoasă.

Din păcate, atacul la familia normală, formată dintr-un bărbat și o femeie, este una dintre prioritățile ideologiei genurilor. O ideologie care încearcă să reconstruiască, într-o cheie modernă, lupta de clasă din ideologia marxistă a sec. al XIX-lea. Acum e trecută în cu totul altă paradigmă, între minoritățile sexuale și majoritate ori, culmea, între femei și bărbați.

Se creează false adversități, false identități, totul pentru a demantela structura clasică a societății, a desființa familia ca instituție fundamentală a vieții și a relativiza ceea ce înseamnă conceptul creștin de definire a societății. Din păcate, această ideologie vine să etatizeze viața privată și să desacralizeze importanța familiei și principalii piloni pe care s-a construit lumea așa cum o cunoaștem până astăzi", a susținut deputatul Daniel Gheorghe în fața parlamentarilor.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews