ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un deputat PSD i-a catalogat pe cei două miliarde de utilizatori Facebook ca fiind „tembeli", spunând că cine are cont pe rețeaua socială „stă cu ochii în televizorul ăla".

Este vorba despre Adrian Solomon, deputat de Vaslui aflat la al treilea mandat.

„Cel care are Facebook nu mai are relații cu cei din jur, nu mai are soare, nu mai are ploaie, întuneric. Nu mai are nimic. El stă cu ochii în televizorul ăla. Dacă cineva ar dori să facă din niște oameni normali niște tembeli, a reușit! Prin acest sistem. Tocmai prin faptul că te captează, te atrage prin tot felul de glumițe, de lucruri simpatice îți mai bagă câte un mesaj de ăsta, 'rezist' și nu știu ce și atuncea, hashtag diribao scrie pe tine. și toată lumea are tendința să folosească în exces. Odată ce ai intrat, nu te mai desparți. Și ideea mea nu că nu aș vrea să fiu și eu printre cei de acolo, dar mie îmi e mai bine așa. Că dacă mă apuc să comentez, va dați seama ce iese! Mai degrabă să nu am Facebook decât să am", a spus Solomon, citat de Buna Ziua, Vaslui.

Adrian Solomon a mai oferit o declarație răsunătoare, atunci când a spus că este un „comunist luminat" și că atâta vreme cât lucrează la stat, statul trebuie să îi asigure locuință.

„Sunt un pesedist adevărat și nu mă dezic de calitatea mea de membru de partid și nici de structura mea socialistă și chiar, de multe ori, comunistă. Cine are ceva de comentat să vină să-mi contraargumenteze. Da, recunosc că sunt comunist. Dar un comunist luminat, unul care acceptă armonia socială și nu are în programul său politic lupta de clasă", declara Adrian Solomon la un post local de televiziune, conform Vremea Nouă.