ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Designerul vestimentar câmpinean Delia Lazăr a decedat azi-noapte, la vârsta de doar 42 de ani, în urma unei probleme de sănătate care i-a surprins pe cei apropiați, potrivit prahovaeconomica.eu.  

Tot anul trecut Delia Lazăr s-a ocupat de proiecte deosebite printre care și înființarea Asociației Culturale Bonheur prin intermediul căreia își propusese să îndrume tinerii pe calea frumosului, eleganței și bunului gust.

Delia a fost o prezență solară, mereu zâmbitoare, dar și o luptătoare pentru care visul de a avea propria casă de modă s-a întrupat cu eforturi deosebite. 

În 2021, după ce se întorsese de la un festival internațional de modă din Dubai, Delia Lazăr a oferit un interviu, care poate fi urmărit aici, în care a vorbit despre acest eveniment, dar și despre întreaga ei carieră, despre afacerea pe care o crease de la zero prin multă muncă și un talent deosebit.

Mamă a trei băieți de 11,18 și 20 ani, Delia a fost întotdeauna o prezență discretă și rareori povestea despre viața privată. La finalul acestui an, Delia a postat pe pagina de socializare următorul mesaj: 

„Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată. M-am confruntat cu atâtea provocări dar le-am înfruntat cu curaj. Știu că voi răzbate in tot ce va urma… M-a învățat să renunț la iluzia controlului. Sunt lucruri care se vor întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu. Atâta timp cât am încredere în proces și fac tot posibilul, totul va fi în regulă! M-a învățat să accept schimbarea. Oportunitățile se vor prezenta întotdeauna celor care sunt pregătiți, iar eu sunt dispusă să accept schimbarea dacă aceasta va duce la o versiune mai bună a mea! Țin să le multumesc tuturor celor care mă respectă. Celor care mă consideră un prieten. Celor care mă iubesc. Celor care se gândesc la mine din când în când. Celor care îmi dau un sfat bun. Celor care-mi dau puterea de a continua. Celor care mă susțin și mă acceptă așa cum sunt. Vă mulțumesc!”

Pentru cei care vor să aducă un ultim omagiu, de mâine, 9.01.2024, trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica "Sfântul Nicolae din Slobozia"  din Câmpina, iar înmormântarea va avea loc miercuri de la ora 12. 

„Drum bun printre stele, Delia! Dumnezeu să te odihnească în pacea sa! Nu te vom uita niciodată!”, scrie prahovaeconomica.eu.