Un preot de la Parohia ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” - Militari 2 a fost înjunghiat în spate de un bărbat de aproximativ 70 de ani, rănitul fiind transportat la Spitalul Universitar. Incidentul a avut loc în biserică, în fața altarului, preotul fiind înjunghiat de două ori, informează News.ro

Preotul, în vârstă de 59 de ani, este în stare stabilă.
 
"Este un om blajin, care povestește că în timpul slujbei a rugat  un enoriaș care foșnea o pungă să nu mai facă zgomot, apoi s-a trezit înjunghiat în spate, în zona toracică", au spus oamenii care îl cunosc pe preot.
 
Purtătorul de cuvât al Arhiepiscopiei Bucureștilor, preotul Mihai Săsăujan, spune că părintele Stelian Păduraru, cel care a fost înjunghiat în spate, este un preot duhovnic foarte bun și iubit de credincioși.

La audieri, bărbatul nu a recunoscut că l-a agresat verbal pe preot, anchetatorii luând în calcul varianta ca acesta să aibă probleme psihice.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews