ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Așa cum ActiveNews a relatat acum câteva zile, pe rețelele de socializare a circulat un mesaj foarte popular împotriva Catedralei Mântuirii Neamului, al cărui autor este un publicitar pe nume Adrian Docea.

Reputatul medic, Dr. Pavel Chirilă a găsit timp pentru a-i trimite un răspuns public, pe care-l publicăm integral, așa cum a fost primit pe adresa redacției ActiveNews:

„Recent ActiveNews a publicat un text compus de Adrian Docea care secreta un venin funciar din propriile lui glande antihristitice. Individul caracterizează Biserica și clerul astfel: ,,Biserica-cancerul României", „Biserica condusa de hoți", „România retardă", „criminali în sutană".

 Am un sfat către ,,ActiveNews'': Puteți publica păreri negative, satiră de buna calitate, umor negru, roșu sau violet,  orice părere vreți a oricărui semen al nostru. Dar vă rog, nu publicați texte care exprimă și seamănă ura anticrestină și antiromânească. Textul publicat de voi are efecte patologice asupra oricărui om sănătos la minte.


Miile de creștini martirizați anul acesta în lume dansurile irodiadice ale propagandiștilor LGBT când s-a pierdut Referendum-ul pentru familie, milioanele de prunci omorâți în pântecele mamelor prin avort, - nu l-au impresionat și n-au trezit nici o emoție în universul maculat de ură anticreștină a numitului Adrian Docea.

Propun redacției ,,ActiveNews" să facă un pomelnic cu vrăjmașii Bisericii și să-l trimită către Mănăstiri și Catedrala Neamului pentru dezlegare și pentru rugăciuni pe termen lung ca să-i facă Domnul buni și iubitori de Biserică, să nu simtă în veșnicie propriile lor blestemății și defăimări ca pe niște cărbuni aprinși.
 
La viza amatorilor: nu trebuie să fii inteligent, este suficient să fii normal ca să-ți arunci o privire în istorie și să înțelegi că Biserica este veșnică, „nici porțile iadului nu o vor dărâma",  pe când toate agențiile trec...”