ACTUALIZARE 21:40 ActiveNews a reușit să afle că doctorul Pavel Chirilă este stabilizat, este conștient și coerent. A fost supus unui examen la tomograf. Vom reveni cu alte amănunte, imediat ce vom afla.

Știrea inițială

Doctorul Pavel Chirilă a fost internat în spital, în urma unui accident vascular cerebral, a anunțat Iulian Capsali. Directorul României Libere face un apel la rugăciune pentru vindecarea doctorului Chirilă.


„Profesorul Pavel Chirilă, excepțional medic și apologet creștin, a fost internat de urgență în urma unui accident vascular.

Rog toți prietenii din listă și mai ales preoții să-l pomenească la toate slujbele din aceste zile, mai ales la Sf. Liturghie.

Dumnezeu să-i dea putere și vindecare acestui mare luptător pentru Hristos și a Trupului Său în lume - Biserica Ortodoxă!”, a scris Capsali.
 
Același îndemn a venit și din partea cunoscutului jurnalist și realizator TV, Răzvan Bucuroiu.
 
Doctorul Pavel Chirilă este binecunoscut în lumea medicală, dar și în cea socială, fiind o voce activă în problemele cetății.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews